PÁNSKÝ NÁRAMEK Z MOOKAITU, DUMORTIERITU, GRANÁTU A ONYXU

Pánský náramek z mookaitu, dumortieritu, granátu a onyxu

2 ks
190,00 Kč
S DPH

Náramek je vyrobený z tromlovaných kamenů 10 mm - mookaitů, dumortieritů, granátů a onyxů, které jsou navlečeny na gumičce. Náramek je pružný, díky gumičce má univerzální velikost. Protože každý kámen je originál, může se náramek v některých detailech od fotografie lišit.

Onyx nás učí vážnosti, sebekontrole a cílevědomosti. Tento kámen pod vlivem Saturnu nás vede přes rušení karmických příčin a následků k duchovní moudrosti a osvobození. Podle tradice podporuje vnitřní koncentraci a pokoru. Negativní energii z těla odebírá ale nepřijímá, protože ji neumí zpracovat.  Proto jeho síla trvá jen krátce. Proto se používá jen omezeně. Nicméně dokáže aktivovat imunitní systém a pomáhá se sluchem. Čistíme pod proudem vlažné vody a nabíjíme na přímém slunci co nejdéle.

Dumortierit nás učí brát život takový jaký je se všemi nedokonalostmi. Učí nás nevzpírat se nepřízni osudu, v těžkých chvílích nám dodává sílu a probouzí naději na lepší obrat, nezatěžovat se starostmi z budoucnosti. Podporuje v nás harmonický souzvuk s přírodou. Posiluje naši koncentraci. Pomáhá nám zbavit se závislostí. Na úrovni těla nám tedy pomáhá při duševních poruchách a nervových onemocněních. Tlumí prudké bolesti hlavy, sráží vysoké teploty, odvodňuje, uvolňuje křeče. Kámen čistíme pod proudem vlažné vody a nabíjíme libovolně dlouho na přímém slunci. 

Granát byl nošen jako amulet proti uhranutí. Byla mu připisována i magická moc lásky. Granát je kámen ohně, vášně, ale i proměny a čistoty srdce. Je dárcem životodárné energie, sexuální vitality, fantazie bez hranic a touhy po nepoznaném. Je nám podporou v krizových situacích a probouzí v nás neuhasínající naději. Červený granát nám navíc pomáhá překonávat zábrany uskutečňovat svá rozhodnutí. Na fyzické úrovni nám pomáhá aktivovat celý náš organismus. Podporuje srdce, krevní oběh, tlak a tvorbu červených krvinek. Granátovou vodou posilujeme vnitřně funkci jater a sleziny. Čistíme pod vlažnou vodou a nabíjíme na přímém slunci.   

Mookait je druh jaspisu cihlově červené až tmavohnědé barvy, proložené žlutými a mléčně bílými neohraničenými pruhy. Mookait nám pomáhá nalézt vnitřní klid a rovnováhu, skloubit vnější aktivity a vnitřní duchovní potřeby. Na fyzické rovině podporuje léčbu nejrůznějších otoků a zranění, zánětu dásní a vedlejších nosních a čelních dutin. Posiluje imunitní systém, aktivuje funkci jater a sleziny, čistí krev. Mookaitová voda léčí ekzémy, vředy a abscesy. Čistíme pod proudem vlažné vody a nabíjíme na přímém slunci libovolně dlouho.  

2 ks