NÁHRDELNÍK A NÁRAMEK Z KŘIŠŤÁLU, KARNEOLU, KORÁLU A PERLY

Náhrdelník a náramek z křišťálu, karneolu, korálu a perly

1 ks
780,00 Kč
S DPH

Náhrdelník je doplněn křišťálovým srdcem o rozměru 4 cm, navlečených na ocelovém lanku. Náhrdelník je 64-66 cm dlouhý, zapíná se karabinkou. Všechny díly jsou kovové.

Náramek z drahokamů je navlečený na gumičce, díky které má univerzální velikost.

Křišťál je "kámen kamenů". Celá tisíciletí byl považován za talisman s tajemnými magickými schopnostmi. Symbolizuje moudrost, trpělivost a dokonalost a také komunikaci s duchovním světem. Zosobňuje aspekt čistoty ve všech rovinách a formách. Symbolizuje světlo na Zemi, jeho očistnou léčivou energii. Podporuje naši duši s věčností Universa, čistí nás a chrání a pomáhá nám vidět se takoví jací jsme. Jeho centrum je zejména čakra temene a čela, ale jinak prakticky i pro všechny ostatní čakry. Odebírá z nás negativní energii a dobíjí nás pozitivní. Zajišťuje rovnováhu a při meditaci je průvodcem na naší Cestě do středu. Jasná zář křišťálu nás spojuje s božským světlem naší duše.Křišťál dokáže jednoznačně určit místa v těle, která sjou oslabena, V centru hrdla působí na funkci štítné žlázy, v srdeční čakře na srdce, krevní oběh a plíce. V čakře solar plexu na zažívací ústrojí. Nejúčinnější síla je při tišení neuralgických bolestí. Voda z křišťálu se používá na žaludečních nevolnostech, kožních nemocech a popáleninách. Drůzy křišťálu jsou úžasnými pomocníky pro výměnu energií v našich příbytcích. Je ochranou proti elektrickému smogu a záření. Fantomy, neboli křišťály prorostlé jinými druhy odstraňují velmi dobře zastaralé vzory v našem vědomí i nevědomí. Kámen čistíme pod proudem vlažné vody. Někdy se doporučuje položit na hematit, aby se vybil. Nabíjíme na přímém slunci libovolně dlouho. 

Karneol svými teplými odstíny symbolizuje vitalitu Země. Prohřívá naše myšlenky a vede nás k trvalému spojení s přírodou. Pomáhá nám vědomě prožívat každý okamžik bytí. Pomáhá lidem s nesoustředěným a roztěkaným duchem. Probouzí v nás tvořivost, kreativitu, schopnost aktivně jednat, cítit  a žít. Zdravotně karneol pomáhá při křečových žilách, vnějším krvácení, revmatismu a stabilizuje krevní oběh. V čakře solar plexu a sakrální pomáhá s přijímáním a trávením potravy. Čistíme pod proudem vlažné vody a nabíjíme na slunci co nejčastěji a co nejdéle.

Korál symbolizuje lásku, oddanost, pokoru, sounáležitost s jednotou. Učí nás, že každá drobnost má svůj smysl. Červený korál je i kamenem mateřství. Neboť milovat a být milován je základní potřebou každého člověka. Červený korál pomáhá při léčbě anemie, poruchách krevního oběhu, neplodnosti, podporuje sexuální touhu a ulehčuje porod. Korály čistíme v mírném roztoku mořské soli a nabíjíme na denním světle.

Perla a perleť je symbolem proměny, čistoty a duchovního vývoje. Svým procesem vzniku nám ukazuje, že každá bolestivá zkušenost vede k dosažení větší čistoty. Umocňuje důsledky našich karmických příčin. Na fyzické úrovni řeší psychosomatické problémy, na čakře čela posiluje intuici, na čakře hrdla pomáhá s dýchacími cestami a na čakře solar plexu reguluje funkci sleziny a střev. Očista se provádí pod vlažnou vodou a nabíjíme na horském křišťálu za úplňku.

1 ks