NÁHRDELNÍK, NÁRAMEK A NÁUŠNICE Z AMETYSTU, ARAGONITU, RŮŽENÍNU, FLUORITU A AMAZONITU

Náhrdelník, náramek a náušnice z ametystu, aragonitu, růženínu, fluoritu a amazotinu

1 ks
1 030,00 Kč
S DPH

Náhrdelník je doplněn fluoritovým srdcem o rozměru 4 cm, navlečených na ocelovém lanku. Náhrdelník je 68-70 cm dlouhý, zapíná se karabinkou. Všechny díly jsou kovové.

Náramek z drahokamů je navlečený na gumičce, díky které má univerzální velikost. Náušnice postříbřené s drahými kameny jsou v celkové délce 6 cm.

Ametyst je především kámen duchovní čistoty a meditace. Patří do nejvyššího centra energie - do temene. Je to kámen spojující Nebe a Zemi, duši a duchovno. Uvádí do rovnováhy naši mysl a cit. Je to symbol proměny, inspirace, pokory. Spojuje nás s vyššími duchovním formami života. Jeho energie v nás probouzí vůli opustit staré návyky a nahradit je lepšími. Ametyst potírá hněv, strach a negativní pocity, které nás ovládají a probouzí v nás láskyplnou moudrost. Přináší také rovnováhu do vztahu muže a ženy a harmonizuje tak milostný život. Fyzicky pomáhá ametyst zejména v oblasti jakýchkoli druhů bolesti. Mírní žal a přináší klidný spánek.  Odvádí napětí a stres z našeho těla. Voda z ametystu čistí cévy, posiluje funkci slinivky břišní a látkovou výměnu. Pro očistu bytových prostor se doporučují zejména ametystové geody a drůzy. Čistíme pod vlažnou proudící vodou, nabíjíme spíše ve stínu.

Aragonit podporuje vnitřní klid a stabilitu. Kdykoliv potřebujeme zklidnit, zbavit se stresu nebo napětí, doporučujeme mít při sobě aragonit. Právě z klidu roste náš duchovní vývoj, který aragonit podporuje.

Růženín je kámen lásky a srdce. Probouzí mírnost, něžnost a nepodmíněnou lásku. Prohlubuje vnímavost smyslů, učí nás trpělivosti při komunikaci. Těžiště jeho vlivu je srdeční čakra. Růženín v nás probouzí inspiraci, rozkmitává vibrace fantazie a podporuje tvořivého ducha. V duchovní rovině nás provází na cestě hledání jako strážný anděl.  Zdravotně nám pomáhá s psychosomatickými problémy týkající se srdce a potlačených emocí. Reguluje srdeční rytmus, pomáhá s nespavostí. Vnitřně užívaná voda z růženínu neutralizuje jedy, které hromadíme nejen svými myšlenkami ale i špatnou životosprávou. V blízkosti přístrojů eliminuje elektromagnetické záření a  elektromagnetický smog. Do ložnice se doporučuje položit vedle růženínu ještě turmalín a křišťál. Čistíme pod proudem vlažné vody a nabíjíme na nepřímém slunci. Oživující energii podpoříme i uložením na drůze křišťálu nebo ametystu.

Fluorit se nachází v mnoha barvách a odstínech, z nichž nejhojnější je fialová. Je to barva temenní čakry, která nám pomáhá v soustředění při meditaci. Nazývá se často kamenem géniů, otevírá nám duchovní úsilí pro vstup do vyšších rovin skutečnosti. Jeho působením můžeme vidět auru. Vede nás k moudrosti, která vyrůstá z lásky a harmonie. Každá z barev má vliv na určitou čakru. Nejcennější jsou fialová a modrá, která spolu s čirou podporují v duchovním vývoji. Zdravotně je prevencí při infekčních onemocněních, chorobách horních cest dýchacích, regeneruje plíce, pomáhá s léčbou astmatu a alergií. Užívaná fluoritová voda čistí celý organismus a zbavuje zatěžujících látek. Čistíme pod proudem vlažné vody a nabíjíme za úplňku. 

Tento zelený kámen s modravým nádechem byl ctěn v minulosti jako svatý kámen. Svou vibrací podporuje vitalitu a vyrovnává naši rovnováhu. S jeho pomocí se lépe zbavujeme egoismu a lpění na věcech. Odstraněním lpění získáváme svobodu nad svým bytím. Pomáhá také s nervozitou, stresem a výkyvy nálad. Odstraňuje psychické blokády. Nejúčinnější vliv amazonitu je v srdeční oblasti, kde tiší fyzické i psychické problémy, dále v zátylku, kde tlumí migrény. V centru hrdla podporuje řeč a vyjadřování. Reguluje také látkovou výměnu, harmonizuje činnost hypofýzy, brzlíku a tím vegetativního nervového systému. Čistíme vlažnou vodou a nabíjíme na nepřímém slunci.

1 ks