SET NÁHRDELNÍKU A NÁMARKU Z PEREL FIALOVÝCH A KŘIŠŤÁLU FAZETOVANÉHO

Set náhrdelníku a náramku z tmavě fialových perel a fazetovaného tmavě modrého křišťálu

1 ks
690,00 Kč
S DPH

Náhrdelník z kuliček fialových perel a fazetovaného křišťálu o ∅ 9 a 8 mm, navlečených na ocelovém lanku. Náhrdelník je 45 - 47 cm dlouhý, zapíná se karabinkou. Všechny díly jsou kovové.

Náramek z kuliček fialových perel a fazetovaného křišťálu o ∅ 9 a 8 mm, navlečených na ocelovém lanku. Náramek je 16-18 cm dlouhý, zapíná se karabinkou. Všechny díly jsou kovové.

Perla a perleť je symbolem proměny, čistoty a duchovního vývoje. Svým procesem vzniku nám ukazuje, že každá bolestivá zkušenost vede k dosažení větší čistoty. Umocňuje důsledky našich karmických příčin. Na fyzické úrovni řeší psychosomatické problémy, na čakře čela posiluje intuici, na čakře hrdla pomáhá s dýchacími cestami a na čakře solar plexu reguluje funkci sleziny a střev. Očista se provádí pod vlažnou vodou a nabíjíme na horském křišťálu za úplňku.

Křišťál je "kámen kamenů". Celá tisíciletí byl považován za talisman s tajemnými magickými schopnostmi. Symbolizuje moudrost, trpělivost a dokonalost a také komunikaci s duchovním světem. Zosobňuje aspekt čistoty ve všech rovinách a formách. Symbolizuje světlo na Zemi, jeho očistnou léčivou energii. Podporuje naši duši s věčností Universa, čistí nás a chrání a pomáhá nám vidět se takoví jací jsme. Jeho centrum je zejména čakra temene a čela, ale jinak prakticky i pro všechny ostatní čakry. Odebírá z nás negativní energii a dobíjí nás pozitivní. Zajišťuje rovnováhu a při meditaci je průvodcem na naší Cestě do středu. Jasná zář křišťálu nás spojuje s božským světlem naší duše.Křišťál dokáže jednoznačně určit místa v těle, která sjou oslabena, V centru hrdla působí na funkci štítné žlázy, v srdeční čakře na srdce, krevní oběh a plíce. V čakře solar plexu na zažívací ústrojí. Nejúčinnější síla je při tišení neuralgických bolestí. Voda z křišťálu se používá na žaludečních nevolnostech, kožních nemocech a popáleninách. Drůzy křišťálu jsou úžasnými pomocníky pro výměnu energií v našich příbytcích. Je ochranou proti elektrickému smogu a záření. Fantomy, neboli křišťály prorostlé jinými druhy odstraňují velmi dobře zastaralé vzory v našem vědomí i nevědomí. Kámen čistíme pod proudem vlažné vody. Někdy se doporučuje položit na hematit, aby se vybil. Nabíjíme na přímém slunci libovolně dlouho. 

1 ks